
EUSKADIKO LEHEN MUSKUILUA
AMARRA Euskadin, Kantauri itsasoaren bihotzean ekoiztutako lehen muskuilua da. 0 km-ko produktua izateak itsasoko jasangarritasuna sustatu eta tokiko ekonomia indartzen du.
TRADIZIOA, ONDO EGITEA ETA BERRIKUNTZA
Euskadin ekoiztua izatea tradizioaren, ondo egitearen eta berrikuntzaren sinonimo da. Horri guztiari itsas zabaleko akuikultura sektorean aplikaturiko ikerketa eta garapenaren aldeko euskal apustua gehitu diogu, horrela, ekuazio perfektua lortuz.


ITSASOKO BERRIKUNTZAN ADITU DIRENEKIN ELKARLANEAN
AZTIrekin, elikaduraren balio-katean aditu den teknologia-zentroarekin elkarlanean hazten ditugu muskuiluak; geure laborategian kalitate-kontrol organoleptiko zehatzeko prozedura ezarri dugu, merkatuan paregabea den produktua, bere onenean eskaintzeko.
EUSKADIN EKOIZTUA
Lekeitio eta Ondarroa arteko kostatik milia batera.
